Doi bărbaţi au fost condamnaţi la închisoare pentru că au aruncat cu sticle în jandarmi, la finala Ligii Campionilor disputată pe Stade de France, la finele lunii mai, a anunţat luni AFP citând surse de pe lângă Parchetul din Bobigny.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numele celor doi bărbaţi nu au fost date publicităţii. Primul dintre ei, născut în anul 1993, a fost condamnat la 15 luni de închisoare cu menţinerea detenţiei, pentru violenţă cu circumstanţe agravante (înarmat şi agresiune săvârşită împotriva unei autorităţi publice), pentru tentativă de furt şi recidivă.

Al doilea bărbat, născut în anul 1995, a fost condamnat la 12 luni de închisoare cu suspendare pentru violenţă şi difuzare pe reţelele sociale a videoclipurilor cu violenţele comise.

Ancheta a fost efectuată cu ajutorul înregistrărilor video din seara finalei Ligii Campionilor, considerată un fiasco de securitate. Parchetul din Bobigny a deschis în data de 10 iunie o anchetă pentru furt calificat şi violenţă pentru incidentele petrecute în jurul şi pe Stade de France.

Finala Ligii Campionilor a avut loc între Real Madrid şi Liverpool.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.