Arditrii de scaun Sherzod Hasanov şi Arkhip Molotyagin din Uzbekistan au fost suspendaţi pe viaţă de Federaţia Internaţională de Tenis pentru manipulare de scoruri în timp real, în beneficiul mafiei pariurilor, a anuţat ITF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La turneul ITF Futures de la Tiberias (Israel), din septembrie 2015, cei doi au folosit telefoane mobile pentru a comunica scorul unor persoane care pariau. În acelaşi timp, arbitrii întârziau introducerea scorurilor pe dispozitivele lor PDA, astfel încât complicii să aibă timp să plaseze pariurile.

Totodată, la un alte evenimente ITF, pe o perioadă de şapte luni, Hasanov şi Molotyagin au introdus în PDA-urile lor false scoruri de egalitate.

ITF Futures este seria de turnee din categoria cea mai mică şi la aceste competiţii se înregistrează frecvent acte de corupţie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.