Sârbul Novak Djokovici, care nu concurează la US Open pentru că nu este vaccinat împotriva covid-19, va participa la turneul de categorie ATP 250 de la Tel Aviv, în perioada 26 septembrie – 2 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djokovici va concura mai întâi la Laver Cup, în 22-25 septembrie, la Londra, turneu demonstrativ la care va face echipă cu Roger Federer, Rafael Nadal şi Andy Murray.

Turneul de la Tel Aviv va fi prima competiţie în Israel după 16 ani pentru Novak Djokovici. În februarie 2006, el a ajutat Serbia să câştige la Ramat Ha-Sharon o întâlnire de Cupa Davis cu ecihpa Israelului, scor 4-1.

Va fi, de asemenea, al doilea turneu ATP 250 din acest sezon pentru Djokovici, după cel de la Belgrad, din aprilie, la care a ajuns până în finală, însă a pierdut finala în faţa lui Andrei Rublev.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.