Sârbul Novak Djokovici a notat, sâmbătă, într-un mesaj postat în social media, că se antrenează ca şi cum i se va permite să participe la US Open, în aşteptarea veştilor cu privire la şansele ca el să ajungă în SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Am vrut doar să vă spun cât de recunoscător sunt să văd atât de multe mesaje de susţinere şi de afecţiune din toată lumea, în aceste zile.

Nu mă aşteptam şi de aceea este incredibil. Am vrut doar să vă spun MULŢUMESC.

Este un sentiment special faptul că oamenii sunt legaţi de cariera mea în tenis cu atâta afecţiune şi susţinere şi îşi doresc ca eu să concurez în continuare.

Mă pregătesc ca şi cum mi se va permite să concurez, în timp ce aştept veşti cu privire la şansele ca eu să plec în SUA”, a scris Djokovici pe Instagram, postând şi un filmuleţ cu el la antrenament.

 

Zilele trecute, Nebojsa Jovanovici, un promotor de tenis din Serbia, i-a trimis o scrisoare lui Joe Biden, rugându-l pe acesta să intervină pentru ca Novak Djokovici să joace la US Open chiar dacă nu este vaccinat împotriva covid-19. De asemenea, la 21 iunie s-a lansat o petiţie online în care i se cere guvernului SUA să îl lase pe Djokovici să participe la US Open.

Pentru că nu este vaccinat împotriva covid-19, Novak Djokovici a fost expulzat la începutul anului din Australia, unde urma să participe la Australian Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.