Sârbul Novak Djokovici a declarat că acceptă faptul că va rata turnee în SUA, după ce autorităţile au anunţat că persoanele care nu sunt cetăţeni americani trebuie să fie vaccinate împotriva covid-19 pentru a intra în Statele Unite, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, autorităţile americane au anunţat că această cerinţă ca străinii care vin în SUA să fie vaccinaţi cu chemă completă este valabilă până la 10 aprilie.

Djokovici va rata astfel turneele de la Indian Wells (6-19 martie) şi Miami (20 martie – 2 aprilie).

“Dacă este oficial, asta este. Ce pot face eu? Nimic. Ştiţi care este poziţia mea. Sper să particip, dar dacă nu pot merge acolo nu pot merge”, a declarat Novak Djokovici.

Sârbul a ratat cele două turnee şi anul trecut. În plus, el nu a putut merge la US Open în august, neavând dovadă de vaccinare. De asemenea, anul trecut Djokovici a fost expulzat din Australia tot pentru că nu este vaccinat, astfel că nu a putut participa la Australian Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.