Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a avut de furcă în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, cu italianul Lorenzo Musetti, locul 76 ATP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o evoluţie extraordinară, jucătorul de 19 ani a făcut spectacol în primele două seturi disputate cu titratul tenismen sârb. Musetti a câştigat ambele seturi cu 7-6, primul tie-beark la 7, al doilea la 2. 

Apoi, italianul a avut o cădere neaşteptată, fără să arate vreo accidentare, şi pe teren a rămas un singur jucător, Djokovici, care s-a impus în următoarele două seturi cu 6-1, 6-0. 

În decisiv, Musetti s-a retras la 0-4, invocând o accidentare la muşchii inghinali, după trei ore şi 27 de minute de joc.

În faza următoare, Djokovici va evolua cu un alt italian, Matteo Berrettini, locul 9 ATP şi cap de serie numărul 9.

Tot luni, în optimi, argentinianul Diego Schwartzman, locul 10 ATP şi cap de serie numărul 10, l-a învins, cu 7-6 (9), 6-4, 7-5, pe germanul Jan-Lennard Struff, locul 42 ATP, după un joc de trei ore şi două minute.

Schwartzman va juca în sferturi cu spaniolul Rafael Nadal, locul 3 ATP, sau cu italianul Jannik Sinner, locul 19 ATP şi cap de serie numărul 18.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.