Novak Djokovici a oferit o demonstraţie de măiestrie pentru a-l învinge pe favoritul de acasă, Jannik Sinner, duminică, în meciul pentru titlul Nitto ATP Finals. După o prestaţie inegalabilă, jucătorul în vârstă de 36 de ani este acum singurul cu un palmares record de şapte trofee de final de sezon, notează ATP Tour.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sârbul a fost în cea mai bună formă a sa în meciul câştigat cu 6-3, 6-3 împotriva italianului.

Djokovici a fost învins de Sinner în faza grupelor, dar a întors categoric acest rezultat în finală - o performanţă pe care a reuşit-o şi împotriva lui Roger Federer la finalul sezonului 2015. 

În vârstă de 22 de ani, Sinner a fost primul italian care a ajuns în meciul pentru titlu la Nitto ATP Finals, dar nu a reuşit să devină cel mai tânăr campion de sfârşit de an. 

Djokovici are un bilanţ de 7-2 în faza de titlu la Nitto ATP Finals, cu trofee în 2008, 2010-11, 2014-15 şi 2022-23. Răsplata pentru ultimul său triumf va fi a 400-a săptămână în fruntea clasamentului Pepperstone ATP, începând de luni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.