Julien Fournier, directorul de fotbal al clubului Nice, a declarat că antrenorul Adrian Ursea ştie faptul că nu va mai fi tehnicianul echipei sezonul viitor, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Adri ştie foarte bine că solicitarea care i-a fost adresată este de a antrena echipa până la sfârşitul sezonului. Ştie, de asemenea, că vom căuta un antrenor pentur sezonul viitor. Se face în deplină transparenţă cu el şi cu ceilalţi membri ai staff-ului. Uşa nu este închisă pentru a merge dincolo de acest termen, dar nu acesta este planul iniţial", a spus Fournier.

Întrebat despre posibilitatea ca Lucien Favre să revină ca antrenor al OGC Nice vara viitoare, Fournier a declarat: "Nu voi răspunde nici da, nici nu. Să nu vedeţi niciun mesaj ascuns în asta. Nu voi da niciun nume."

Tehnicianul elveţian a stat (cu succes) pe banca echipei din Nisa, între 2016 şi 2018.

Adrian Ursea, 53 de ani, a fost numit, la 5 decembrie, antrenor principal al OGC Nice, în locul lui Patrick Vieira. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.