Directorul medical al MotoGP, Angel Charte, a declarat, duminică, după accidentul suferit de Francesco Bagnaia, că actualului campion mondial i s-a făcut radiografie, însă el trebuie să fie supus unei tomografii computerizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pecco a suferit un politraumatism sever, o motocicletă a trecut peste el la nivelul fémurului şi al tibiei. Am făcut radiografii zonei respective şi am depistat o mică leziune care nu ştim dacă este actuală sau veche. Trebuie să facem de urgenţă o tomografie computerizată şi de aceea l-am trimis la spitalul general”, a spus Charte.

"La nivel cranian, toracic şi abdominal, el a fost normal tot timpul. A fost conştient şi orientat. Imaginea pe care am văzut-o este de la radiologia convenţională, aşa că este dificil să fim siguri că nu există o fractură. Este necesar să se facă o tomografie computerizată", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.