Directorul general CSM Bucureşti, Bogdan Vasiliu, a declarat, sâmbătă, înaintea semifinalei Ligii Camponilor pierdute cu HC Vardar, scor 38-33, că patru jucătoare au acuzat stări ciudate după micul dejun şi s-au simţit rău toată ziua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu ce a fost pus prin apă sau mâncare azi, dar fetele au acuzat nişte stări ciudate după micul dejun. Nu vreau să acuz pe nimeni însă. Patru dintre fete s-au simţit rău: Grubisici, Gullden, Ayglon şi o jucătoare care nu va evolua. Acum se simt bine, medicul nostru a reuşit să le facă bine. Vă daţi seama că după o zi în care au tot vărsat, nu sunt în formă maximă. Am avut o dimineaţă tensionată", a spus Vasiliu înantea meciului cu HC Vardar, conform site-ului dolce-sport.ro.

Cea de-a patra jucătoare care s-a simţit rău a fost Simone Bohme.

Deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala competiţiei, la Turneul Final Four de la Budapesta, după ce a fost învinsă în semifinale de formaţia macedoneană HC Vardar, cu scorul de 38-33 (21-13).

În prima semifinală de sâmbătă, Gyor ETO a eliminat echipa Cristinei Neagu, Buducnost Podgorica, cu scorul de 26-20 (12-9), meciul fiind arbitrat de cuplul român Cristina Năstase – Simona Raluca Stancu. Neagu a marcat 7 goluri.

Duminică, de la ora 16.15 se va disputa finala mică, între Buducnost şi CSM Bucureşti, iar de la ora 18.45 va vea loc finala pentru câştigarea trofeului, între Gyor ETO şi HC Vardar.

Campioana Ungariei, Gyor ETO, antrenată de selecţionerul României, Ambros Martin, va juca a şasea finală din istoria sa şi are două trofee la activ, în 2013 şi 2014. HC Vardar va disputa prima finală de Liga Campionilor din istoria echipei.

În sezonul trecut, tot la Turneul Final Four, s-au disputat exact aceleaşi semifinale. Atunci, Gyor a învins Buducnost, cu 21-20, iar CSM Bucureşti a câştigat cu HC Vardar, cu 27-21, calificând-se în premieră în finala competiţiei, pe care a şi câştigat-o în faţa campioanei Ungariei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.