Jucătorii dinamovişti Adam Nemec, May Mahlangu şi Jaime Penedo au fost convocaţi la echipele naţionale pentru partide din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, a anunţat, luni, site-ul oficial al grupării FC Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul slovac Adam Nemec a fost convocat pentru partida de pe teren propriu cu Lituania (11 noiembrie) şi pentru meciul amical din deplasare cu Austria (15 noiembrie).

Mijlocaşul sud-african May Mahlangu va juca în partida de acasă cu Senegal (12 noiembrie) şi în meciul amical din deplasare cu Mozambic (15 noiembrie).

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Portarul panamez Jaime Manuel Penedo Cano va evolua în partidele cu Honduras (în deplasare, 11 noiembrie) şi Mexic (acasă, 16 noiembrie).

Pe lângă cei trei, FC Dinamo mai are doi jucători convocaţi şi în echipa naţională a României, fundaşul Steliano Filip şi mijlocaşul Dorin Rotariu. România va întâlni vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, reprezentativa Poloniei, în etapa a patra a grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, iar patru zile mai târziu va juca un meci amical, la Groznîi, cu formaţia Rusiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.