Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, vineri, că barajul pe care Dinamo trebuia să-l dispute cu Paris Saint-Germain pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor a fost anulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turneului Final Four al Ligii Campionilor la masculin a fost deja amânat pentru 28 şi 29 decembrie, la Koln, iar echipele calificate sunt FC Barcelona, Paris Saint-Germain HB, THW Kiel şi Telekom Veszprém HC, care au ocupat primele două locuri în grupele A şi B.

La feminin, două echipe româneşti – SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti -, ar trebui să joace în sfertuile Ligii Campionilor pentru calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor de la Budapesta.

Sferturile au fost amânate din iunie pentru septembrie, iar dacă nici atunci nu se vor putea disputa, în Final 4 vor merge direct echipele Metz Handball, Team Esbjerg, Györi Audi ETO KC, Brest Bretagne Handball.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.