Dinamo Bucureşti şi Academica Clinceni au ajuns la un acord pentru transferul temporar al fundaşului central Florin Bejan la clubul ilfovean, informează site-ul oficial al "alb-roşilor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut pe 28 martie 1991, la Mangalia, Florin Bejan a evoluat în carieră pentru echipa secundă a celor de la FCSB, Viitorul Constanţa, ASA Tg. Mureş, MKS Cracovia, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu, fiind transferat la Dinamo în luna iunie a anului trecut.

- 4 meciuri a jucat Bejan pentru Dinamo în acest sezon competiţional, toate în campionat. A evoluat în meciurile Viitorul vs Dinamo (5-0), CFR Cluj vs Dinamo (1-0), Dinamoi vs Academica Clinceni (4-2) şi FC Botoşani vs Dinamo (1-0).

- 154 de partide a adunat Florin Bejan în Liga 1 pentru Viitorul Constanţa, ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti. În prima ligă a Poloniei a jucat 12 jocuri pentru MKS Cracovia.

- un trofeu a câştigat Florin Bejan în carieră, Supercupa României cu ASA Tg. Mureş, în 2015, 1-0 împotriva celor de la FCSB.

- 14 selecţii are Florin Bejan la loturile naţionale ale României, U21 (1), U19 (7) şi U17 (6).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.