FC Dinamo Bucureşti şi Royal Charleroi Sporting Club au ajuns la un acord pentru transferul temporar al portarului Parfait Mandanda la clubul din Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut în Franţa, la Nevers, Parfait Mandanda şi-a început cariera juniorii clubului Caen şi a mai apărat la Bordeaux şi Beauvais (Franţa), Altay Izmir (Turcia) şi, din 2011 până la finalul anului trecut, pentru Charleroi (Belgia).

Noul portar dinamovist s-a alăturat lotului în cantonamentul de la Săftica pentru programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Mircea Rednic înaintea deplasării la Călăraşi, pentru partida cu Dunărea, din Liga 1 Betano (etapa 25).

100 de meciuri a apărat Parfait Mandanda pentru Charleroi în ultimele opt sezoane competiţionale, 88 în campionat şi 12 în Cupa Belgiei.

7 selecţii are Parfait Mandanda pentru prima reprezentativă a statului Congo. În 2007 a apărat un meci şi pentru echipa naţonală sub 21 de ani a Franţei.

29 de ani a împlinit, pe 10 octombrie 2018, portarul francez cu origini congoleze.

3 fraţi are Parfait Mandanda, toţi portari: Steve (Marseille), Riffi (Boulogne) şi Over (Bordeaux).

35 este numărul oficial de joc al portarului dinamovist Parfait Mandanda în Liga 1 Betano.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.