FC Dinamo a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XIX-a a Ligii I. Oaspeţii au contestat vehement golul al doilea al "câinilor", din cauza unui fault la portar

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Gueye '32, Puljici '44 / Valente '7.

0-1, min. 7: Răuţă a pierdut o minge la mijlocul terenului, iar oapeţii au plecat pe contraatac. Valente l-a depăşit pe Puljici şi a marcat cu un şut la colţul lung, de la 14 metri lateral-stânga;

1-1, min. 32: Anton a centrat de pe dreapta pentru Nemec, slovacul a pasat cu capul către Gueye, care a preluat balonul cu piciorul drept şi a înscris cu piciorul stâng, din şase metri

2-1, min. 44: Anton a centrat din corner, de pe partea stângă, Pleşca a respins balonul în spatele lui Puljici, din care a ricoşat în poartă. Oaspeţii au contestat vehement golul, acuzând un fault al lui Bejan asupra portarului Pleşca.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Eşanu - A. Radu, Puljici, Bejan, St. Filip - G. Creţu (Nepomuceno '46), Răuţă (Gol '80), Anton, Fabbrini (Moldoveanu '89) - Nemec, Gueye (Achim '67). Antrenor Ionel Gane;

Gaz Metan: Pleşca - Butean, Baco, Yuri, Trif - Alceus (Ze Manuel '58), Francisco Junior - Horşia (Idrisa Sambu '46), R. Deaconu, Valente - L. Niţu (Costea '78). Antrenor Jorge Costa (pe bancă a stat Flavius Boroncoi, tehnicianul principal fiind bolnav).

Cartonaşe galbene: Creţu '45+2, Răuţă '57, Nepomuceno '71, Fabbrini '74, Eşanu '90+1 / Horşia '45, Yuri '52, Francisco Junior '90.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Sebastian Eugen Gheorghe, Mircea Mihail Grigoriu – Ionuţ Coza;

Observator: Sorin Boca.

În urma acestui rezultat, Dinamo se menţine pe locul 11 în clasament, cu 22 de puncte, iar Gaz Metan Mediaş este pe lcocul 10, cu 23 de puncte.

Lider este FCSB, cu 42 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj (18 jocuri), cu 40 de puncte, CS Universitatea Craiova, cu 36 de puncte, şi de Sepsi Sfântu Gheorghe, cu 32 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.