Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize. La meci au asistat peste 25.000 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Sin '37, V. Lazăr '62 / Tănase '45+9 (p).

1-0, min. 37: Sin a marcat din lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta. Mingea s-a dus la vinclu, pe colţul scurt al porţii apărate de Bălgrădean;

1-1, min. 45+9: Ioan Filip l-a luat în braţe pe Planici în careu, la un corner al FCSB, iar Feşnic a dictat lovitură de la 11 metri. Tănase a marcat din penalti, în minutul 45+9;

2-1, min. 62: V. Lazăr a trimis în poartă din şapte metri, centrarea pe jos a lui Sorescu.

Slavko Perovici de la Dinamo a fost lovit în faţă de Iulian Cristea de la FCSB, atacantul prăbuşindu-se pe teren, în minutul 44 al derbiului Ligii I.

Jucătorii celor două echipe au făcut semne disperate echipei medicale să intre pe teren. Două ambulanţe au ajuns foarte rapid la mijlocul terenul unde s-a produs accidentarea.

Cu sângele curgându-i din nas, sârbul a părăsit terenul conştient, pe targă, fiind transportat la spital. El a fost înocuit de Daniel Popa.

Arbitrul Feşnic i-a acordat iniţial cartonaşul galben lui Cristea, apoi a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat.

Meicul a fost întreurpt mai mult de cinci minute.

Pe parcursul primei reprize, numeroase petarde au fost aruncate în teren de suporterii ambelor echipe, dar arbitrul Horaţiu Feşnic nu a oprit meciul.

În minutul 63 de arbitrul Horaţiu Feşnic a oprit meciul 10 minute, pentru petarde şi alte obiecte aruncate pe teren.

Jucătorii celor două echipe au mers la vestiare cât timp a fost întreruptă partida.

Campionul european de lupte greco-romane Alin Alexuc-Ciurariu a dat lovitura de începere a partidei.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Piscitelli - Kostrna, Puljici, R. Grigore, Sin (Răuţă '86) - Mrzljak, I. Filip - R. Moldoveanu (V. Lazăr '58), Fabbrini, Sorescu - Perovici (D. Popa '45+5). Antrenor Dusan Uhrin;

FCSB: Bălgrădean - Creţu, I. Cristea, Planici, Soiledis - Olaru (Oaidă '46), L. Filip, Fl. Tănase - Moruţan (Ad. Popa '46), Man, Fl. Coman (Gnohere '66). Antrenor Bogdan Argeş Vintilă.

Cartonaşe galbene: Mrzkjak '20, Fabbrini '31, I. Filip '44+8, V. Lazăr '59, Kostrna '79 / Planici '33, Man '67, Oaidă '77.

Cartonaş roşu: I. Cristea '44.

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Mihai Marius Marica, Marius Badea – Ionuţ Coza;

Observatori: Augustus Constantin, Marian Ivan.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 3, cu 43 de puncte, după CFR Cluj - 49 de puncte, CSU Craiova - 46 de puncte. FC Botoşani este pe locul 4, cu 42 de puncte, Astra Giurgiu şi Gaz Metan Mediaş sunt pe locurile 5-6, cu câte 40 de puncte, dar formaţia giurgiuveană nu a jucat în această etapă. FC Viitorul este pe locul 7, cu 39 de puncte, urmată de Dinamo, cu 34 de puncte. Sepsi ocupă locul 9, cu 32 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.