Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, formaţia Steaua Bucureşti, în aplauzele propriilor fani, şi a primit medaliile şi tricourile de campioană naţională în sezonul 2021-2022. Este al 18-lea titlu naţional din palmaresul clubului dinamovist, iar ultimele şase sunt consecutive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo Bucureşti s-a impus în faţa Stelei, cu scorul de 30-24, în meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii Naţionale, penultima a sezonului. Cu 67 de puncte, faţă de Steaua cu 56, pe locul 2, Dinamo este campioană naţională de câteva etape şi va evolua, din nou, în Liga Campionilor.

Meicul de miercuri a fost întrerupt la mijlocul primei reprize circa 10 minute, după ce arbitrul Radu Iliescu ar fi suferit o ruptură musculară, iar durerile l-au adus la un pas de leşin. El a fost înlocuit de arbitrul Adrian Manafu, care a continuat să conducă jocul alături de celălalt arbitru desemnat, Doru Manea.

În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat rezultatele: Minaur Baia Mare - Potaissa Turda 32-24, CSM Alexandria - Poli Timişoara 30-24, HCDS Constanţa - Universitatea Cluj 37-20, CSM Vaslui - CSM Bucureşti 30-27, CSM Bacău - HC Buzău 29-32. Ultima dispută a etapei are loc la ora transmiterii acestei ştiri, între CSM Focşani - CSU Suceava.

Ultima etapă a sezonului programează meciuri în 18 mai (etapa 26).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.