În primul meci disputat după retrogradarea din finalul sezonului trecut, Dinamo a fost învinsă la limită de Concordia Chiajna

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul s-a desfăşurat la Chiajna, pe terenul de antrenament al Concordiei, şi a fost câştigat de echipa gazdă, cu 1-0, prin golul reuşit de Azdren Llullaku, în minutul 32.

Dinamo a fost condusă de pe margine de cuplul Iulian Mihăescu – Ionel Augustin, iar în prima repriză a aliniat următoarea formulă de echipă: Eşanu – Buleică, Ehmann, Dudea, Amzăr – Neluţ Roşu, Cl. Stan – Borduşanu, Gavrilă, A. Florescu – C. Măgureanu.

În repriza secundă au jucat Fara – Moura, Patriche, Giafer, Demici – Ivanov, Ţone, G. Creţu, Bani, Vali Lazăr – Daniel Dinu.

Au fost folosiţi şi jucătorii care se pregătesc alături de echipă, dar încă nu au semnat contracte cu Dinamo: Bogdan Gavrilă, Valentin Lazăr şi Neluţ Roşu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.