Clubul Minaur Baia Mare a anunţat transferul jucătoarei Dijana Ujkici din Muntenegru, care a mai evoluat în România la Măgura Cisnădie şi Gloria Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dijana Ujkici s-a născut la Podgorica (Muntenegru) în data de 5 iulie 1996. Are 1.72m şi 78 kg şi joacă pe postul de extremă dreapta. A evoluat la nivel de senioare pentru Danilovgrad, Buducnost, Măgura Cisnădie, Gloria Buzău şi Bourg de Peage Drome.

Ea este componentă a echipei naţionale a statului Muntenegru, pentru care are 54 de selecţii, cu 47 de goluri marcate. Ujkici a participat la ultima ediţie a Campionatului Mondial de handbal feminin din Spania.

În campionatul francez, până în acest moment, a evoluat în 22 de partide, marcând de 39 de ori. La naţională, are 4 goluri marcate în Cupa Naţiunilor, Muntenegru jucând în compania Norvegiei, Macedoniei de Nord şi Sloveniei.

Joi, Muntenegru a învins Slovenia cu 33-28, cu Ujkic pe foaie şi cu viitoarea sa colegă, portarul Amra Pandzici la echipa adversă. Duminică, cele două echipe s-au întâlnit din nou, iar Muntenegru s-a impus din nou, 34-30, iar Dijana şi Amra au fost din nou adversare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.