Argentinianul Diego Schwartzman, care s-a calificat vineri în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, a cerut în cpnferinţa de presă de după meciul cu Grigor Dimitrov ca oricine îl poate ajuta cu un bilet la finala Ligii Campionilor să o facă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cine are bilete pentru mine?”, a întrebat Schwartzman. “Vă rog, rog pe toată lumea, daţi-mi bilete pentru mâine. Pot să merg singur. Sincer, nu ar fi o problemă”, a afirmat el, potrivit L’Equipe.

Site-ul oficial al Roland Garros notează că sportivul a mai spus: “Roland Garros, vă rog să cereţi bilete pentru mâine. Ştiu că puteţi. Preşedintele Roland Garros, preşedintele federaţiei....”.

Fan al echipei Boca Juniors, Schwartzman a precizat că se aşteaptă ca finala LC să fie un meci foarte bun. “Iubesc fotbalul. Ador să văd astfel de meciuri. Va fi un meci grozav. Încă o dată, dacă aveţi vreun bilet voi fi acolo mâine”.

Diego Schwartzman l-a învins pe Dimitrov cu scorul de 6-3, 6-1, 6-2 şi îl va întâlni în optimi la Roland Garros pe liderul ATP Novak Djokovici.

Finala Ligii Campionilor, Liverpool – Real Madrid, se va disputa sâmbătă, de la ora 22.00, pe Stade de France.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.