Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, nu va fi prezent la tragerea la sorţi a Euro 2024, care va avea loc sâmbătă seară, la Hamburg. Tehnicianul, care suferea de mai multe săptămâni de dureri de spate, a fost operat la începutul acestei săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Operaţia îl va împiedica să călătorească timp de câteva zile. El va trebui să respecte o perioadă de repaus. Selecţionerul francez l-a desemnat pe Guy Stéphan pentru a-l reprezenta la Hamburg. Antrenorul secund al francezilor este obişnuit cu astfel de ceremonii şi îl însoţeşte în mod regulat pe Deschamps la tragerile la sorţi.

"Nu cu bucurie am renunţat să merg la tragerea la sorţi", a declarat antrenorul vicecampioanei mondiale din 2022. "O tragere la sorţi este întotdeauna un moment plăcut, în timpul căruia îmi face mare plăcere să vorbesc cu omologii mei. Dar a fost mai înţelept să-mi iau câteva zile libere. Bineînţeles, voi urmări foarte atent tragerea la sorţi la televizor. Este un moment important pentru toate echipele calificate. Odată cunoscută grupa noastră, vom putea să ne confirmăm alegerea taberei de bază şi vom putea începe să studiem în detaliu jocul viitorilor noştri adversari, chiar dacă, în general, îi cunoaştem bine pe toţi".

Les Bleus vor fi în urna capilor de serie la Hamburg.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.