Didier Deschamps, selecţionerul naţionalei Franţei, se gândeşte doar la meciul de duminică, împotriva Argentinei. Deschamps a declarat sâmbătă, în conferinţa de presă dinaintea finalei, că Kylian Mbappe este într-o stare excelentă de spirit şi tot ce contează este doar întâlnirea de duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trebuie să te adaptezi. Noi am făcut tot ce a depins de noi să ajungem aici. Nu sunt stresat, nu îmi fac griji. Important este să rămâi calm. Într-o finală de Cupă Mondială sunt două elemente esenţiale şi foarte speciale: meciul şi contextul. Echipa Franţei este cel mai frumos lucru care s-a întâmplat în viaţa mea profesională. Şi vorbesc atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Sunt fericit că mă aflu în această poziţie şi sunt alături de jucătorii mei. Cel mai important lucru este echipa, iar acum am în cap doar meciul de mâine!”, a declarat Deschamps.

Întrebat despre adversarii de duminică, Deschamps a vorbit şi despre suporterii argentinieni: ”Lionel Scaloni a avut de gestionat şi situaţii dificile, inclusiv o înfrângere în primul meci jucat aici. Trebuie să ţinem cont însă că echipa Argentinei are un sprijin foarte important în spectatorii prezenţi în Qatar. Suporterii argentinieni sunt pasionaţi, emit un vibe pozitiv, ceea ce este foarte bine, pentru că jucăm o finală de Cupă Mondială”, a spus selecţionerul Franţei.

Vedeta Franţei, Kylian Mbappe, a fost foarte scurt în discuţiile cu jurnaliştii, iar aceştia l-au interpelat pe selecţioner, care le-a răspuns: ”Mbappe este foarte concentrat şi se află într-o stare de spirit excelentă. Spuneţi că vorbeşte puţin? Atunci când va trebui să vorbească, o va face pe teren. Eu nu vreau să îl perturb în acest moment!”, a încheiat Didier Deschamps.

Duminică, de la ora 17, echipa Franţei va întâlni selecţionata Argentinei, în finala Cupei Mondiale din Qatar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.