Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, sâmbătă, că meciul cu Juventus Bucureşti va fi extrem de greu, chiar dacă această formaţia este pe ultimul loc în Liga I. El a apreciat că toate echipele sunt mai determinate atunci când joacă împotriva FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Chiar dacă întâlnim echipa de pe ultimul loc, cred că mâine va fi un meci greu. Toate echipele când joacă împotriva Stelei sunt mult mai determinate. Noi nu am reuşit să câştigăm în ultimele două meciuri de campionat, astfel că trebuie să fim concentraţi. De afară pare un joc uşor, dar nu va fi aşa. Celelalte echipe când joacă împotriva noastră dau totul pentru un rezultat pozitiv", a declarat Dică, informează digisport.ro.

Denis Alibec s-a recuperat total şi va fi cel mai probabil titular la meciul de duminică.

"Alibec s-a antrenat cu echipa, e ok din toate punctele de vedere. Pentru noi sunt mai grele aceste ultime partide, pentru că am jucat atât de multe meciuri. Jucând şi la ore târzii, e greu. Dar trebuie să facem orice sacrificiu pentru a intra cu bine în vacanţă", a adăugat Dică.

Meciul FCSB - Juventus Bucureşti are loc, duminică, de la ora 20.45, în etapa a 20-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.