Antrenorul FCSB, Nicolae Dică,a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că ştie despre discuţiile pe care le are patronul clubului cu atacantul dinamovist Adam Nemec şi că jucătorul nu ar fi mulţumit de banii pe care ar urma să-i primească de la gruparea lui Gigi Becali. Totuşi, Dică nu spune că transferul lui Nemec a picat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiu despre discuţia cu Nemec, se pare că cu el ar fi o problemă, bănuiesc că salariul şi ce depinde de contarctul lui, acolo ar fi unele probleme, dar vom vedea, mai este până în ianuarie. El este un jucător important al campionatului României, a avut evoluţii bune la Dinamo şi orice jucător de valoare este binevenit la Steaua. Ianis Hagi este un tânăr de perspectivă, a avut evoluţii foarte bune la Viitorul, eu cred că se poate impune şi la Fiorentina, pentru că îl cunosc foarte bine şi mi-aş dori în primul rând să reuşească în Italia. Dacă va fi să ajungă la Steaua, va fi şi el un câştig pentru Steaua", a dcelarat Dică.

Fundaşul Mihai Bălaşa, care a fost înlocuit la încălzirea dinaintea partidei amicale România - Olanda, nu a suferit o accidentare serioasă şi va putea evolua cu CSM Poli Iaşi.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

"Bălaşa a făcut antrenament normal, mai simte puţin ceva, dar se pare că e ok pentru jocul de mâine. El practic nu a vrut să rişte foarte mult la meciul cu Olanda, pentru că îi era frică să nu facă vreo accidentare mai gravă. Benzar, sper ca de sâmbătă sau de duminică să-l am la antrenament cu echipa, să fie în lot pentur meciul cu Plzen. De Amorim, Golofca, Pleaşcă nu fac parte din lot, ei vor merge la echipa a doua, care joacă mâine", a afirmat Dică.

El a fost mulţumit de evoluţiile jucătorilor stelişti în cele două meciuri amicale disputate cu echipa naţională, scoruri 2-0 cu Turcia şi 0-3 cu Olanda.  

"Sunt mulţumit de evoluţia steliştilor de la naţională. Consider că au avut evoluţii bune şi cei care au fost la echipa mare şi cei de la tineret, şi Vlad la juniori. Sunt mulţumit, chiar dacă în al doilea joc rezultatul nu a fost unul bun. Sper ca în viitor să avem şi mai mulţi jucători la lotul mare, pentru că sunt jucători de valoare la tineret, care pot ajunge la lotul mare. Cosmin a avut un început bun la echipa naţională, trebuie să-l lăudăm pentru că încearcă să joace un fotbal ofensiv, cu o echipă care să facă presing sus, să recupereze mingea cât mai apropae de poarta adversă. Trebuie să-i lăsăm timp la dispoziţie, să-i dăm încredere, pentru că eu cred că va face lucruri frumoase la echipa naţională. Trebuie să fim alături de jucători, de antrenorul echipei naţionale şi când este un rezultat negativ ar trebui să încercmă să-i încurajăm pentru că ne aşteaptă meciuri importante în viitor şi trebuie să fim alături de ei", a precizat Nicolae Dică.

FCSB a avut zece jucători convocaţi la echipele naţionale şi, spune Dică, aceştia au revenit în condiţii bune. El se plânge de faptul că, de obicei, FCSB nu reuşeşte rezultate bune după acţiuni ale echipei naţionale.

"Astăzi i-am avut prima dată la antrenament pe jucătorii care au fost la echipele naţionale, cei 10, dar consider că sunt jucători cu experienţă, cu valoare, de asta sunt acolo şi mâine seară vor da totul pentru echipă, să reuşim să ne îndeplinim obiectivul, acela de a câştiga jocul (cu CSM Poli iaşi). Aveam probleme şi când eram secund la Steaua că nu reuşean să câştigăm după ce veneau jucătorii de la echipa naţională. Sper ca mâine să spargem acest ghinion şi să reuşim să câştigăm jocul", a spus antrenorul.

Despre Alibec, Dică a afirmat că văzut o schimbare în bine în comportamentul lui: "Un lucru pozitiv am văzut la Alibec când l-am readus la echipă. Sper ca această schimbare să-l ţină cât mai mult, să aibă evoluţii cât mai bune, să ajute echipa cât mai mult, să marcheze goluri, pentru că de la un atacant aşteptăm cu toţii să dea goluri. M-aş bucura să marcheze încă de la meciurile următoare."

Dică se aşteaptă la un meci dificil la Iaşi şi consideră formaţia antrenată de Florin Stoican drept una dintre echipele bune ale campionatului.

"CSM Iaşi este o echipă bună, au jucători cu experienţă, de la mijlocul terenului în sus sunt jucători cu calitate, mă refer la un Cristea, care are o experienţă foarte mare, la Jo, care s-a impus foarte bine la Iaşi, la Platini, Mendez, jucători care pot face diferenţa unu la unu şi consider că vom avea un meci foarte greu. Ei trec printr-un moment bun, chiar dacă au luat bătaie în ultima etapă la CFR, eu zic că sunt o echipă bună a campionatului", a declarat Dică.

Meciul CSM Poli Iaşi - FCSB se va disputa, vineri, de la ora 20.45, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.