Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă atacantul Denis Alibec va mai continua la gruparea stelistă, dar este sigur de ce decizie va lua el în cazul în care va rămâne antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu vreau să comentez scandalul cu Denis Alibec. Exclus din lot nu a fost, se antrenează cu echipa, nu a făcut parte din lotul de la Craiova. Nu este aceeaşi situaţie cu cea de anul trecut, când a fost trimis la echipa a doua. Nu va fi in lot însă nici la meciul cu Astra. Nu ştiu dacă va continua Alibec sau nu la Steaua, dar ştiu ce decizie voi lua, dacă voi continua eu aici. E foarte bine că sunt antrenori care se laudă că pot face treabă cu Alibec, dar sunt antrenori care au lucrat cu el şi până să ajungă la Astra şi nici aceia n-au ştiut să lucreze cu Denis Alibec, nu? Mă întreb şi eu. Doar un singur antrenor a reuşit să aibă rezultate cu el. Şi, bravo lui, foarte bine că a ştiut cum să lucreze cu el”, a spus Dică, informează digisport.ro.

”Îi urez lui Denis Alibec să ajungă la un club mai mare ca Steaua, să joace, să marcheze goluri, să aibă evoluţii foarte bune, nu am nimic cu el”, a mai spus Dică.

Dică a mai spus că se bucură de apreciere patronului. "Vorbesc cu domnul Becali aproape în fiecare zi, îi spun ce vreau să fac la echipă, ce planuri am. Vom vedea ce va fi şi după meciul cu Astra. Sfaturi primesc nu numai de la domnul Becali, dar eu decid dacă acest sfat este ok sau nu. Domnul Becali nu dă ordine." ,a mai declarat Nicolae Dică.

FCSB joacă, duminică, de la ora 20.45, cu Astra Giurgiu, în ultima etapă a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.