Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, că şi-ar fi dorit ca echipa sa să fie pe primul loc în Liga I, dar a reamintit că aceasta are mai multe meciuri disputate în comparaţie cu liderul CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-a fost greu în prima repriză, în a doua parte am fost agresivi, am reuşit să marcăm şi mă bucur de evoluţia echipei. Teamă mi-a fost şi la început şi la pauză, CFR era la 8 puncte, mă bucur că băieţii au reuşit să facă un joc bun. Mai avem trei meciuri de jucat până la finalul anului şi sper să le câştigăm. L-am schimbat pe Alibec pentru că mi-am dorit să joc cu Tănase, am făcut un lucru bun. Patronul a spus la nervi despre Budescu după meciul cu Astra, atât pot spune. Am discutat cu Budescu, am repetat fazele fixe. Ne doream să fim pe primul loc, din păcate nu s-a putut, dar nu trebuie să uităm că avem zece meciuri în plus jucate faţă de CFR în acest sezon competiţional. Obiectivul nostru este să terminăm pe primul loc", a spus Dică la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Juventus Bucureşti, în etapa a XX-a a Ligii I. Florin Tănase a marcat de două ori.

Golurile au fost marcate de Florin Tănase '54, '78, Gnohere '80 şi Budescu '90+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.