Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, miercuri seară, că le-a transmis jucătorilor săi, înainte de meciul cu Viktoria Plzen, că este momentul să se nască o nouă generaţie a Stelei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eroi sunt jucătorii, e meritul lor că am reuşit să trecem de Plzen. Le-am spus că e momentul ca în ţara asta să se nască o nouă generaţie a Stelei, să facă lucruri bune. Au fost unele modificări în primul 11, în partea a doua am zis că am pierdut mijlocul terenului, am schimbat şi a ieşit bine. I-am spus lui Bălaşa să bată lovituri libere, el rămâne mereu după antrenament şi exersează. I-am simţit pe băieţi motivaţi, am venit să arătăm foarte bine, ştiau că dacă jucăm bine vom avea un alt moral şi ne vom asigura un buget pentru anul viitor. Au demonstrat că ce s-a vorbit despre ei nu este adevărat. Am încredere mare în aceşti băieţi, vom avea atitudine, chiar dacă vom pierde, vom ieşi cu capul sus, în play-off avem şanse, putem chiar ajunge în grupe", a spus Dică la TVR.

Formaţia FCSB a învins, miercuri, în deplasare, scor 4-1 (1-0), echipa cehă Viktoria Plzen, în manşa secundă a turului trei preliminar şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. În tur, la Bucureşti, FCSB şi Viktoria Plzen au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Pentru FCSB au marcat Bălaşa  '27, Teixeira '71, Tănase '76 şi Alibec '79 (penalti), iar pentru Viktoria Plzen a înscris Krmencik '64.

FCSB va juca în play-off-ul Ligii Campionilor, iar Viktoria Plzen în play-off-ul Ligii Europa. Tragerea la sorţi a play-off-ului LC va avea loc vineri, la ora 13.00, la Nyon, iar o oră mai târziu va avea loc şi cea pentru Liga Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.