Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, că Denis Alibec, exclus din lot pentru gesturile de la meciul cu FC Voluntari, va primi o a doua şansă, subliniind că atacantul Cătălin Golofca se antrenează alături de echipă şi are şansa să demontreze că poate avea evolu

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gândirea patronului e normală. Îşi doreşte, atât timp cât investeşte bani, să şi producă bani. Am avut o discuţie cu patronul despre Alibec şi veţi vedea în zilele următoare. El cu siguranţă că va primi a doua şansă. E un jucător de valoare şi normal că va primi a doua şansă. Golofca e în lot, se antrenează cu echipa şi are şansa să demonstreze că poate avea evoluţii bune ca şi la Botoşani", a declarat Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Tehnicianul FCSB a vorbit şi despre atacantul dinamovist Adam Nemec, afirmând că jucătorii valoroşi sunt bineveniţi la echipa sa. "Este un jucător cu mare experienţă, joacă în echipa naţională. La Dinamo a avut evoluţii bune. Întotdeauna jucătorii valoroşi sunt bine veniţi la Steaua.Deocamdată nu vreau să mă gândesc la transferuri, până în ianuarie mai e”, a precizat Dică.

FCSB joacă, duminică, pe Arena Naţională, de la ora 20.45, în compania echipei ACS Poli Timişoara, în etapa a XV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.