Tehnicianul Nicolae Dică a afirmat, duminică seară, că jucătorii echipei FCSB au intrat în degringoladă după ce au fost egalaţi în meciul cu CFR Cluj şi, deşi au reuşit să-şi revină şi şi-au creat ocazii de gol, nu au mai punctat pe tabela de marcaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate nu am reuşit să câştigăm, puteam să facem 2-0 în prima parte, am început bine repriza a doua, dar am primit iar gol din fază fixă. Nu pot să-mi explic cum am luat din iar gol aşa. La lovituri libere din zona laterală trebuie să fii concentrat. Cred că primirea golului ne-a băgat într-o degringoladă, am reuşit să ne revenim, ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Am încredere în echipă, suntem pe primul loc şi trebuie să luăm meci cu meci. Îmi doresc să marcăm mai multe goluri. CFR are o echipă foarte bună, jucători de gabarit, de forţă şi este la fel de greu ca şi în sezonul trecut să joci contra lor", a declarat Dică la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Golurile au fost marcate de George Ţucudean ’48 pentru gazde şi Florinel Coman ’23 pentru oaspeţi.

În minutul 81, Ţucudean a trimis din nou mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.