Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a afirmat că se aşteaptă la o partidă dificilă contra Concordiei Chiajna, formaţie pregătită de Dorinel Munteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întâlnim un adversar care are mare nevoie de puncte, nu a început bine campionatul. De la venirea lui Dorinel, arată altfel echipa. În bine, mă refer. Am văzut că au reuşit să câştige şi la Botoşani, ultimul joc acasă nu au pierdut. Va fi un meci foarte greu, ştiţi că echipele când vin şi joacă cu noi au o altă atitudine. Şi mă aştept la un joc greu. Nu vom câştiga doar pentru că avem echipament frumos şi ne numim Steaua când intrăm pe teren. Sperăm să reuşim să câştigăm duelurile la fazele fixe, în primul rând, şi să nu le mai dăm ocazie adversarilor să marcheze", a declarat Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă, informează telekomsport.ro.

Meciul dintre FCSB şi Concordia Chiajna este programat duminică seară, de la 21.00, la Voluntari, în etapa a 11-a a Ligii 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.