Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că atunci când a preluat echipa stelistă şi-a propus să fie puternic şi a apreciat că nu este un antrenor fricos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când am venit la Steaua, mi-am propus să fiu puternic, m-am gândit că vor veni momente în care vor spune unii despre mine că sunt un antrenor slab, că nu am personalitate, că nu am licenţă. Însă, eu sunt puternic, am mare încredere în mine, ştiu ce pot să fac şi nu am nicio problemă. Nu sunt un antrenor fricos. 100% ştiu asta. Chiar dacă am fost făcut cum am fost făcut, această echipă a reuşit să facă performanţă până în acest moment. Eu am avut, oricum, o discuţie cu domnul Becali, pentru că mie nu îmi place să ies la conferinţe şi să spun lucruri în public. Prefer să vorbesc mereu faţă în faţă. Am lămurit câteva lucruri cu domnul Becali, vom vedea ce va fi" , a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă, informează telekomsport.ro.

FCSB va juca, luni, în deplasare, cu CS Universitatea Craiova, de la ora 20.45, în etapa a IX-a a play-off-ul Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.