Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că ar fi preferat să nu se mai joace în acest an meciuri în Liga I, din cauza vremii care împiedică echipele să se pregătească în mod corespunzător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-a fost greu în ultima perioadă, a nins şi nu am putut să ne antrenăm pe iarbă, am făcut antrenamente în sală, iar în ultimele trei zile doar pe sintetic. Nu mi-aş fi dorit să mai jucăm aceste meciuri din cauza timpului. Ne ne putem antrena sută la sută, nu avem condiţiile necesare de antrenament, dar dacă aşa s-a programat, nu avem ce să facem, ne antrenăm în condiţiile pe care le avem şi jucăm meciurile", a declarat Dică.

FCSB va disputa, duminică, meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş la Piteşti, după ce Arena Naţională a fost închisă pentru refacerea gazonului. Dică spune că gazonul Stadionului Nicolae Dobrin se prezintă în condiţii foarte bune.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Terenul de la Piteşti e bun, chiar foarte bun pentru această perioadă, am ales să mergem acolo pentru acest teren bun şi pentru oamenii din oraş şi cred că am făcut o alegere bună. Cred că vom fi primiţi foarte bine la Piteşti, am mai jucat acolo şi suporterii au venit la meciuri, au încurajat echipa şi îmi doresc ca lumea să vină la acest joc. Eu am amintiri plăcute de la Piteşti, pentru că acolo m-am format ca fotbalist, acolo am debutat în prima ligă, de acolo am plecat la Steaua. Am debutat la echipa naţională de la FC Argeş, am amintiri plăcute de acolo, nu pot să uit lucrurile frumoase pe care le-am petrecut acolo. Dacă vorbim acum, meciul cu CFR Cluj se va juca la Piteşti. Dar avem speranţe că va fi refăcut gazonul de pe Arena Naţională şi sperăm să se facă", a precizat el.

Tehnicianul FCSB spune că este foarte importantă o victorie duminică, pentru ca echipa lui să nu se îndepărteze de liderul CFR Cluj.

"Mâine este un joc foarte important pentru noi, pe care trebuie să-l câştigăm pentru a sta cât mai apropae de CFR Cluj. Până la meciul cu ei, să fim cât mai aproape de ei sau să fim pe primul loc. Este un joc dificil, au jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa în dueluri unu la unu, jucători de execuţie, noi trebuie să fim pregătiţi pentru acest lucru şi trebuie să nu le dăm nicio şansă să ajungă la poarta noastră. Este important pentru noi că unii dintre jucătorii accidentaţi şi-au revenit, la fel cei suspendaţi şi sper să se vadă mâine seară acest lucru. Trebuie să mai câştigăm un meci, mâine seară, fără Gnohere, care mai are o etapă de ispăşit. Pintilii face antrenament separat, nu se pune problema să mai intre în acest an, va reveni în perioada de pregătire din ianuarie alături de echipă", a afirmat antrenorul.

După ce Florin Coman a avut o ieşire nervoasă la meciul cu Poli Iaşi şi l-a înjurat pe căpitanul echipei Lucian Filip, Dică a discutat cu fostul jucător al Viitorului.

"Am discutat cu Florinel Coman, de mai multe ori, este un jucător în care eu am încredere, cu siguranţă va avea evoluţii mult mai bune în continuare, dar trebuie să ţinem cont că este un jucător de 20 de ani, un jucător care nu are o constanţă în acest moment, dar aşa sunt jucătorii tineri. Sunt sigur că va deveni un jucător important pentru Steaua şi pentru echipa naţională. Veţi vedea dacă va juca mâine seară. Când va merita să fie pe teren, va fi, când voi considera eu că nu merită să fie pe teren, nu va fi. Important este ca atunci când intră pe teren, fie ca titular, fie ca rezervă, să dea totul. Am discutat şi cu domnul Becali, pe această temă şi cred că dânsul a înţeles ceea ce i-am spus", a spus Dică.

FCSB va evolua, duminică, de la ora 20.00, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a XVII-a a Ligii I. În acest moment, FCSB este la cinci puncte de CFR Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.