FCSB a anunţat, marţi, pe Facebook, că noul tehnician al echipei este Nicolae Dică, aflat la al doilea mandat de antrenor principal al formaţiei bucureştene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dică a condus deja primul antrenament, va susţine miercuri o conferinţă de presă şi se va afla pe bancă joi, la meciul din Conference League cu echipa Saburtalo.

“Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB, acesta fiind al doilea său mandat ca principal al echipei noastre.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a condus deja primul antrenament şi va reveni pe bancă la meciul cu FC Saburtalo, de joi, din preliminariile UEFA Europa Conference League. De asemenea, acesta va participa miercuri, începând cu ora 12:30, la prima conferinţă de presă din postura de antrenor al FCSB.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă cel puţin aceleaşi rezultate din primul mandat, în care a obţinut cea mai rapidă calificare în primăvara europeană din istoria clubului!”, este mesajul postat pe Facebook de FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.