Noul antrenor al echipei CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat, vineri, după sosirea în România, că este bucuros că va pregăti o echipă din Liga I, el precizând că fotbalul românesc este unul bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit csuc.ro, Devis Mangia a sosit pe Aeroportul Internaţional Craiova în jurul orei 17.00.

"Sunt foarte bucuros şi mândru că sunt aici şi că voi fi noul antrenor al Universităţii Craiova. Am studiat atât lotul de jucători, cât şi istoria clubului, dar cel mai important este să lucrăm pe terenul de joc. Despre viitoarele transferuri de fotbalişti vom discuta de luni încolo. În ceea ce priveşte oraşul Craiova şi noul stadion care se construieşte, a fost un impact pozitiv. Am urmărit foarte multe meciuri din campionatul românesc înainte să vin aici şi este un fotbal bun care pune accent pe jucătorii tineri. Asta este munca adevărată pentru mine. Despre celelalte subiecte vom discuta luni în cadrul conferinţei de presă şi voi vorbi despre tot ceea ce doriţi", a spus tehnicianul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Devis Mangia va fi prezentat oficial luni, de la ora 12.00, la sala de conferinţe a hotelului Ramada Plaza din Craiova.

Clubul CS Universitatea Craiova a anunţat, la 23 mai, că a încheiat colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Mulţescu şi că noul antrenor al echipei este italianul Devis Mangia.

Mangia, în vârstă de 42 de ani, a mai pregătit de-a lungul carierei formaţiile Varese, Tritium, Ivrea, Valenzana, US Palermo, Spezia, AS Bari, Ascoli şi naţionala de tineret a Italiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.