Devis Mangia s-a declarat mulţumit de evouţia echipei pe care o antrenează, CSU Craiova, în meciul cu RB Leipzig, din Liga Europa. Mangia se plânge însă că lotul formaţiei sale este redus din punct de vedere numeric şi cere transferuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jucătorii au evoluat cu o bună atitudine, în prima repriză au jucat foarte bine. Însă cu astfel de echipe o singură neatenţie ne-a costat un gol, dar sunt mulţumit de meci. Sper că nu e ceva grav cu Mitriţă, avem puţini jucători în acest moment, problema noastră va fi să ne recuperăm pentru luni. Poate am fost înţeles greşit, nu e ochestiune legată de fotbalul romnâesc sau de cel german, e o chestiune legată de nivelul echipei noastre. Pentru a câştiga trebuia să facem partida perfectă. Azi am fost aproape, am avut ocazii. Ei sunt o echipă mare, care a cumpărat ieri un jucător cu 15 milioane de euro. Acum, trebuie să ne completăm lotul. Avem nevoie de jucători pentru a completa echipa, sperăm să găsim oportunităţile potrivite. Nu e o polemică, e o constatare, e o chestiune de numere", a declarat Mangia, la Digi Sport. 

Formaţia CS Universitatea Craiova a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Europa, după ce a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa germană RB Leipzig, în manşa secundă a turului trei preliminar.

Pentru CS Universitatea Craiova a marcat Baicu, în minutul 86, iar pentru Leipzig a înscris Sabitzer, în minutul 39.

În tur, Leipzig s-a impus, scor 3-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.