Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu FCSB, scor 1-1, că rezultatul este corect, pentru că fiecare formaţie a jucat mai bine o repriză..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un rezultat corect. Noi am jucat bine în prima repriză, iar adversarii în partea a doua. Am încercat să dăm şi golul doi în prima repriză, dar nu am reuşit. În repriza a doua s-a văzut că nu suntem la fel de proaspeţi, adversarul a avut două zile în plus de odihnă. Îl avem pe Roman ca atacant, dar în acest moment am ales această variantă tactică. Trebuie să aşteptăm 7-8 etape pentru a vedea cum stăm", a spus Mangia la Digisport.

Echipa FCSB a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

Oaspeţii au deschis scorul prin Băluţă, în minutul 28, gazdele reuşind egalarea prin Gnohere, în minutul 62.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.