Echipa italiană Parma a învins sîmbătă, în deplasare, formaţia Ascoli, scor 3-1, într-un meci din etapa a 6-a din Serie B. Jucătorul român Dennis Man a marcat un gol pentru echipa învingătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dennis Man a intrat în teren în minutul 55, înlocuindu-l pe Camara. Atacantul român a avut imediat o ocazie, iar în minutul 66 a înscris al treilea gol al Parmei, care s-a impus cu 3-1. Celelate goluri au fost marcate de Tutino (min. 7) şi Inglese (min. 18), pentru Parma, şi de Lungoyi (min. 79) pentru Ascoli.

Tot sâmbătă, Marius Marin a fost titular la Pisa, şi a fost schimbat în minutu 78 cu Mastinu. Pisa a reuşit un 1-1 în deplasare, cu Venezia.

Ionuţ Nedelcearu a fost integralist în meciul pe care echipa sa, Palermo, la pierdut, scor 0-1, în deplasare, cu Frosinone.

Rezultate înregistrate sâmbătă în meciurile etapei a şasea din Serie B:

Ascoli – Parma 1-3; Venezia – Pisa 1-1; Frosinone – Palermo 1-0; Cagliari – AS Bari 0-1; Como – Spal 3-3; Sudtirol – Cosenza 1-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.