Jucătorul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate financiară de 740 de lei, după ce a fost eliminat la meciul cu Dunărea Călăraşi, din Liga I, conform deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, informează lpf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În schimb, jucătorul Astrei Dylan Bahamboula, eliminat la acelaşi meci, a fost suspendat trei jocuri şi amendat cu 7.000 de lei.

Sancţiuni de suspendare un meci au primit şi Virgil Drăghia (FC Voluntari), Isaac Donkor (amendă de 5.000 de lei) şi Sebastian Mladen (FC Viitorul).

Clubul FC Hermannstadt a primit o penalitate sportiv[ de 2.000 de lei pentru incidente la meciul cu FC Voluntari, aceeaşi sancţiune fiind primită şi de Concordina Chiajna pentru incidente la meciul cu formaţia sibiană.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.