Argentinianul Juan Martin Del Potro va fi supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, la care a mai fost operat anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După săptămâni de consultaţii în Argentina, Europa şi SUA, majoritatea medicilor au ajuns la concluzia că este necesară o nouă operaţie la genunchiul drept al lui Juan Martin Del Potro. După analizarea opţiunilor, Delpo a decis ca operaţia să fie făcută de doctorul Lee Kaplan, luni, 27 ianuarie, la Miami”, au anunţat reprezentanţii sportivului.

Ei au precizat că speră ca noua operaţie să soluţioneze problema durerilor care l-au împiedicat pe Del Potro să joace tenis, dar şi să facă activităţi obişnuite.

Del Potro a mai fost operat la genunchiul drept în iunie 2019. Sprtivul s-a recuperat treptat, dar durerile au rămas, argentinianul având probleme la alergări şi sărituri, dar şi la urcarea scărilor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.