Rakow Czestochowa a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Warta Poznan, în etapa a doua din Ekstraklasa. Jucătorul român Deian Sorescu a fost la originea ambelor goluri ale gazdelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Miejski Stadion, oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 5, prin Miguel Luis. Egalarea a venit abia în repriza secundă, atunci când Deian Sorescu a fost faultat în careul oaspeţilor şi Lukasz Zwolinski a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 50. În minutul 58 Warta a revenit în avantaj, la reuşita lui Maciej Zurawski, iar gazdele au egalat în minutul 84, când Jean Carlos a înscris din pasa lui Sorescu.

La Rakow Bogdan Racoviţan şi Deian Sorescu au fost integralişti. În clasament, după două etape, Rakow se află pe locul 5, cu 4 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.