Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunţat, miercuri, deciziile luate după eliminările din etaapa a zecea a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ceea ce priveşte incidentele de la U Craiova 1948 – FC Rapid, pentru analizarea acestora s-a stabilit termenul de 21 septembrie.

Deciziile sunt următoarele:

U Craiova 1948 vs. FC Rapid 1923 - Eliminare: Ioniţă Alexandru (Oaspeţi) - Incidente - În baza art.63.1.b raportat la art.63.2.4.a) din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei. Termen: 21.09.2022, pentru incidente.

FC FCSB vs. FC Voluntari - Eliminare: Edjouma Malcom Sylas Laouari (FC FCSB) - În baza art.63.1.g raportat la art.63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

AFC Hermannstadt vs. ACS Petrolul 52 - Eliminare: Perjă Dănuţ (Gazde) - În temeiul art.53/1 din RD se sancţionează dl. Perjă Dănuţ cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 640 lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.