Echipele participante la jocurile de baraj pentru promovarea în Liga 2 şi/sau de promovare/menţinere în Liga 1 au obligaţia de a trimite către FRF tabelul cu persoanele testate pentru Covid-19 şi rezultatele testelor cel târziu la ora 12:00 a zilei în care se desfăşoară jocul. Nerespectarea acestei decizii duce la pierderea meciului cu 0-3, conform Comitetului Executiv al FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aprobă ca echipele participante la jocurile de baraj pentru promovarea în Liga 2 şi/sau de promovare/menţinere în Liga 1 au obligaţia de a trimite către FRF tabelul cu persoanele testate şi rezultatele testelor cel târziu la ora 12:00 a zilei în care se desfăşoară jocul. Nerespectarea termenului prevăzut mai sus, necomunicarea tabelului cu rezultatele testelor, precum şi imposibilitatea prezentării la joc (indiferent de motiv, inclusiv ca urmare a existenţei unui caz pozitiv în cadrul echipei respective (jucător, staff, personal auxiliar etc) sau a unei anchete epidemiologice în desfăşuare) determină omologarea rezultatului jocului respectiv cu scorul de 3-0 în favoarea echipei adverse. În situaţia în care ambele echipe sunt în imposibilitate de a participa la joc ca urmare a existenţei unui caz pozitiv în cadrul echipei respective (jucător, staff, personal auxiliar etc) sau a unei anchete epidemiologice în desfăşuare, jocul urmează a fi reprogramat", scrie frf.ro.

De asemenea, începând cu sezonul 2019 – 2020, echipele din Liga a 2-a sunt obligate să folosească efectiv, pe toată durata jocurilor din campionat, cel puţin 2 jucători sub 20 de ani formati la nivel national (născuţi dupa data de 01.01.2000), eligibili pentru echipele naţionale de fotbal ale României. Dacă unul dintre jucătorii menţionaţi este eliminat din teren, echipa în cauză nu este obligată să introducă în teren un alt jucător din aceeaşi categorie de vârstă.

În Comitetul Executiv s-a aprobat ca datele de începere a competiţiilor aferente sezonului 2020/2021 să fie următoarele:

• Cupa României – 25 august 2020

• Liga a 2-a – 29 august 2020

• Liga a 3-a – 29 august 2020

• Liga 1 Feminin – 23 august 2020

Având în vedere situaţia actuală se amână pentru o dată ulterioară stabilirea datei de începere a competiţiei Liga Elitelor, ediţia 2020/2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.