Fotbalistul echipei CFR Cluj, Gabriel Debeljuh, a declarat joi seară, după meciul cu Jablonec, scor 2-0, că el şi colegii săi nu au fost pregătiţi cum ar fi trebuit la partida tur cu cehii, însă acum sunt într-o formă mai bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericit pentru că am câştigat astăzi. Nu ne-am calificat, dar acesta este fotbalul. Trebuie să muncim mai mult. La meciul din tur nu am fost pregătiţi aşa cum trebuia, acum suntem într-o formă mai bună. Dacă am fi câştigat atunci, alta era situaţia. În Europa este mai dificil decât în campionat, este o intensitate mult mai mare. Dacă jucăm ca acum nimeni nu ne poate opri în Liga 1, totul depinde doar de noi", a spus Debeljuh, potrivit sport.ro.

Mario Camora a declarat că echipa merită ca problemele financiare să se rezolve. „După acest parcurs, care nu a fost deloc bun în Conference League, era important să încheiem cu o victorie, cred că echipa a făcut un meci bun. E păcat că nu a fost acesta primul meci, dar nu avem ce să facem, trebuie să ridicăm capul. A fost bine că am câştigat, pentru moral şi trebuie să ne odihnim, avem un meci important în weekend. Noi trebuie să tragem tare în campionat, vrem să jucăm din nou în competiţiile europene la anul, pentru asta trebuie să ne dorim să câştigăm titlul, ăsta e obiectivul de la începutul sezonului. Acum avem meciuri la fel ca ceilalţi, nu jucăm noi mai mult, nu mai avem scuză. Sperăm cu toţii să se rezolve problemele financiare, merităm, echipa a făcut un campionat bun, nu am trecut în competiţiile europene mai departe, dar pentru tot ce am făcut”, a afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Întrebat despre posibila plecare a lui Dan Petrescu la naţionala României, fundaşul a avut un răspuns tranşant: „Cel mai bine ar fi să rămână Dan Petrescu la echipă, dar asta nu mai depinde de mine, eu sunt plătit să mă antrenez şi să joc, e decizia lui şi a patronului, ei pot spune”. 

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) echipa Jablonec, în ultima etapă a grupei D a Conference League.

Golurile au fost marcate de Debeljuh ’45, ’82.

CFR Cluj a înregistrat următoarele rezultate în grupele Conference League: scor 0-1 în deplasare cu Jablonec, scor 1-1 acasă cu Randers, scor 0-1 acasă cu Alkmaar, scor 0-2 în deplasare cu Alkmaar, scor 1-2 în deplasare cu Randers şi scor 2-0 acasă cu Jablonec.

Clujenii au terminat pe ultimul loc în grupă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.