Atacantul Ciprian Deac a declarat, marţi seară, că speră să marcheze şi în meciuri oficiale, după ce înscris în partida amicală a României cu Finlanda, el subliniind că naţionala antrenată de Cosmin Contra se află pe drumul cel bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sper să înscriu şi în meciurile oficiale. Venim la echipa naţională pentru aceşti români şi în seara asta a fost un public superb şi noi jucăm pentru ei. Nu e chiar uşor să ştiu că alţii sunt în vacanţă, dar când vii la echipa naţională vii cu sufletul deschis, suntem jucători profesionişti. E o mândrie să joci pentru echipa naţională. Sunt mândru. Muntenegru e o echipă bună, cred că suntem pe drumul cel bun, va trebui să ne pătrăm aceeaşi seriozitate. Schimbarea vine prin atitudinea noastră, suntem o echipă care aleagră mult, face pressing, şi avem şi mulţi jucători buni individual. Cred că suntem pe drumul cel bun", a declarat Deac la Pro X.

România a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa Finlandei, într-o partidă amicală. Portarul Bogdan Lobonţ a intrat pe teren în minutul 87, în ultima sa apariţie pentru naţionala "tricoloră", în aplauzele întregii asistenţe de pe Stadionul Ilie Oană. El a primit banderola de căpitan odată ce a intrat pe teren.

Au marcat: Manea 37, Deac '61.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.