Atacantul Ciprian Deac a declarat, duminică seară, că al patrulea titlu de campion obţinut cu CFR Cluj este la fel de frumos ca primul, el subliniind că la gruparea clujeană s-a realizat ca jucător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că sunt la al patrulea titlu al meu. Fiecare titlu a fost frumos, mă bucur ca prima oară. În fotbal trebuie să tebucuri pentru că nu ştii ce îţi oferă viitorul. Aici m-am realizat ca jucător şi mă bucur foarte mult. Cred că experienţa şi-a spus cuvântul, toţi colegii mei au muncit extraordinar. Prefer o alunecare unui dribing, ceea ce înseamnă mai multă muncă decât spectacol", a declarat Deac la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a cincea oară în istoria sa şi pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSU Craiova. Cu o etapă înainte de final, CFR Cluj are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului 2, FCSB. CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010, 2012 şi 2018. A marcat Culio '12 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.