Atacantul Ciprian Deac, desemnat jucătorul Supercupei României, a declarat, sâmbătă, că CFR Cluj arată destul de bine înainte de începerea campionatului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este foarte bine că am început cu dreptul, mai ales că am venit direct din cantonament. E bine şi pentru domnul Iordănescu că a început cu dreptul. Cei care au venit sunt jucători de valoare şi ne vor ajuta. Cred că arătăm destul de bine, echipa este formată. S-a văzut şi la noi şi la Craiova că suferim la ritmul de joc. Craiova e o echipă bună, cu jucători care pot face diferenţa oricum. Anul acesta se va bate la titlu", a spus Deac la Digisport.

Campioana CFR Cluj a câştigat pentru a treia oară Supercupa României, sâmbătă seară, învingând cu scorul de 1-0 deţinătoarea Cupei, CS Universitatea Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, din Craiova.

CFR Cluj a mai câştigat Supercupa în 2009 şi în 2010. Pentru Edward Iordănescu este primul trofeu din cariera de antrenor.

Unicul gol al partidei de sâmbătă a fost marcat de Juan Culio, în minutul 78, din penalti. Culio a transformat un penalti acordat pentru o intrare a lui Răzvan Popa la Omrani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.