Fotbalistul Ciprian Deac a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, câştigat de CFR Cluj cu scorul de 1-0, că el şi colegii săi, consideraţi o “echipă bătrână” s-au dăruit, au stat foarte bine în teren şi nu le-au dat spaţii adversarilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E bine că nu a dispărut spiritul CFR-ului. Această echipă bătrână, cum scriu ziarele.. aţi văzut ce înseamnă să te dăruieşti. Am pregătit foarte bine acest meci, ştiam că dacă nu ne batem cu ei şi nu alergăm mai mult decât ei nu avem nicio şansă. La faza eliminării am vrut să mă duc singur cu portarul şi el m-a lovit peste picioare, nu sunt cel mai în măsură să spun dacă a fost roşu. Am alergat toţi, am stat foarte bine în teren, nu le-am dat spaţii. Va fi o luptă strânsă în play-off, nu doar cu FCSB, mai sunt Astra, Craiova, Viitorul, Mediaş…”, a spus Deac pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care de la oaspeţi a fost eliminat Bogdan Planic.

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 79, cu un şut din afara careului, după o lovitură liberă. Cu două minute mai devreme (’77), de la FCSB a fost eliminat Planic pentru o intervenţie dură la Deac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.