Mijlocaşul Ciprian Deac, care s-a pregătit separat din cauza unei accidentări, a revenit, miercuri, la antrenamentele echipei naţionale, conduse de selecţionerul Christoph Daum, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii s-au pregătit în formulă aproape completă, singurul care a avut program separat fiind Eric Bicfalvi. Ciprian Deac a intrat pentru prima dată la joc sub supravegherea stafului medical.

Joi, jucătorii naţionalei vor lua pentru prima dată contact cu gazonul de pe Arena Naţională înaintea meciului de vineri cu Armenia. De la ora 18:45 va începe antrenamentul oficial, deschis reprezentanţilor presei în primele 15 minute.

Partida România - Armenia, din preliminariile CM 2018, se dispută vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională. Următorul meci este cel cu Muntenegru, de la Podgorica, din  4 septembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.