Echipa primavera a clubului Inter Milano, antrenată de tehnicianul Cristian Chivu, a învins, miercuri, cu scorul de 4-2, formaţia Viktoria Plzen şi i-a făcut cadou lui Chivu, chiar de ziua lui, calificarea în play-off-ul UEFA Youth League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul dintre echipele de tineret ale lui Inter Milano şi Viktoria Plzen a contat pentru grupa C din UEFA Youth League şi s-a disputat la San Giovanni, pe Stadio Ernesto Breda.

Inter s-a impus cu 4-2, prin golurile semnate de atacantul bulgar Nikola Iliev, în minutele 23, 34, 65 şi, 77. Golurile oaspeţilor au fostînscris de Fontanarosa - minutul 54, autogol, şi Dabani - minutul 85. Viktoria Plzen a avut şi un jucător eliminat pe final de meci - este vorba de Kruta, în minutul 88/

După cinci etape din faza grupelor, Inter Milano se află pe locul secund în grupă, cu 7 puncte, la şase puncte de lider, FC Barcelona.

Inter s-a calificat în play-off-ul competiţiei chiar în ziua în care antrenorul echipei, românul Cristian Chivu, împlinea vârsta de 42 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.