Fundaşul echipei Bayern Munchen, Dayot Upamecano, s-a accidentat şi va fi indisponibil pentru următoarele două săptămâni, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, antrenorul Thomas Tuchel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Internaţionalul francez Dayot Upamecano (24 de ani) a resimţit la începutul acestei săptămâni un disconfort muscular la coapsa dreaptă, în timpul antrenamentului şi, după ce a fost consultat de medici, a intrat într-un program de refacere. „Upa s-a accidentat ieri şi e bine să fie menajat pentru aproximativ două săptămâni”, a spus antrenorul Thomas Tuchel.

Pemtru meciul cu Hertha Berlin, Bayern nu poate conta pe Dayot Upamecano, Eric Maxim Chouppo-Moting şi Alphonso Davies. Leon Goretzka şi Kingsley Coman nu s-au antrenat vineri, dar se află în lot pentru întâlnirea cu Hertha Berlin.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.